تصاویر خودرو mvm x22 2023-05-06
مشخصات ام وی ام X22 اتوماتیک لاکچری + مقایسه با سایر خودروها
ام وی ام X22 پرو دنده ای یکی از کراساوورهای مقرون به صرفه و کوچک بازار ایران خواهد بود که انتظار میرود در آینده نه چندان دور، موفقیت نسل اول این خودرو را تکرار کند. یکی از نکات مثبت این کراس اوور مصرف سوخت مناسب آن است به طوری که مصرف سوخت ترکیبی در حالت اتوماتیک 6.1 لیتر و در مدل دنده ای 5.9 لیتر در هر 100 کیلومتر است. امویام X22، نسخه اسپرت و جوانپسند از مدل خانوادگیتر X33 محسوب میشود که با هدف تسلط بر بازار کراساوورهای کوچک عرضه شده است. خودرویی با مشخصات فنی نزدیک به برادر هاچبکاش یعنی 315 اما با ارتفاع بیشتر و ظاهر جذابتر که با استفاده از اِلمانهای آفرودی موفق شده دل هوادارنش را به دست آورد. این محصول در تیپهای متفاوت از نظر سطح آپشن و دو نوع جعبهدنده 4 سرعته اتوماتیک و 5 سرعته دستی به بازارمان عرضه میشود و تاکنون به فروش مناسبی دست یافته است. یکی از دلایل استقبال از X22 شرایط فروش متنوع و گستردگی مناسب مراکز خدماتی است، ضمن اینکه این محصول بر خلاف بسیاری از رقبایش توانسته حضور مستمر و با ثباتی را در بازار تجربه کند تا مشتریان نگرانی چندانی از بابت آینده و کمبود قطعات یدکی نداشته باشند.
مشخصات ام وی ام X22 پرو دنده ای
طول 4200 میلیمتر، عرض 1760 میلیمتر و ارتفاع 1570 میلیمتری این کراساوور چینی وعده مرکبی نسبتاً جمعوجور و مناسب برای استفادههای شهری را به مخاطب میدهد. زیر کاپوت پیشرانهای به حجم 1497 سیسی و بیشینه قدرت و گشتاور به ترتیب 105 اسب بخار در 6000 دور بر دقیقه و 135 نیوتونمتر در 2750 دور بر دقیقه آرمیده که با التفات به وزن خشک کمتر از 1300 کیلوگرم میتواند تا حدودی راضیتان کند. پیشرانهی X22، از فناوری DVVT استفاده میکند که درواقع سیستم زمانبندی متغیر سوپاپها است. به لطف این سیستم، مصرف سوخت بهینه میشود و البته صدای پیشرانه در سرعتهای ثابت، کاهش مییابد.
از تجهیزات ام وی ام X22 می توان به یک سیستم مولتی مدیا با صفحه نمایش هشت اینچ، دوربین عقب ، سانروف، صندلی های چرمی دو رنگ، دکمه Eco ، کامپیوتر سفری و… اشاره کرد که البته برای خودرویی در این رنج بسیار مناسب است. این مراسم با شکوه در چین با انجام حرکات نمایشی حرفه ای و هنرنمایی هنرمندان گرافیتی کار آغاز شد. در حالی که مشتریانی از پنج کشور دنیا به عنوان مهمان نظاره گر برنامه رونمایی ویژه این خودرو بودند، شوق و شعف آنها در استقبال از این مراسم کیفیت این برنامه را به اوج خود رساند. ام وی ام ایکس 22 از لحاظ ایمنی، با بهره گیری از نسل دوم تکنولوژی چری، به خوبی شاخص های جهانی این کلاس را پاسخگو است.
تفاوت های ام وی ام X22 دنده ای و ام وی ام X22 پرو دنده ای
مشخصات فنی دقیق انواع خودرو MVM و چری در بازار کشورمان، مقایسهی آنها با محصولات برندهای دیگر، بحث و تبادل نظر پیرامون آنها، پرسش و پاسخ کاربران و کارشناسان به همراه گالری تصاویر این خودروساز چینی را در بخش محصولات زومیت ببنید. ریل سقفی آلومینیومی به همراه متعلقات پلاستیکی مشکیرنگ دور گلگیرها که از قسمت جلو تا بخش عقب خودرو امتداد یافتهاند، بر خصوصیات ظاهری اسپرتگونه ام وی ام ایکس 22 افزوده اند.. مشخصات فنی دقیق انواع خودرو MVM و چری در بازار کشورمان، مقایسهی آنها با محصولات برندهای دیگر، بحث و تبادل نظر پیرامون آنها، پرسش و پاسخ کاربران و کارشناسان بههمراه گالری تصاویر این خودروساز چینی را در بخش محصولات زومیت ببنید. در مجموع میتوان به طراحی فضای داخلی X22، باتوجه به چینی بودن و قیمت نسبتا پایین آن، نمرهی بسیار خوبی داد و البته اطمینان داشت که در سالهای آینده، تفاوت ظاهری این خودروها با نمونههای طراز اول دنیا، کاملا فراموش شود. کراساورهای چری، با نام تیگو شناخته میشوند و نام اصلی X22 از برند MVM، تیگو ۲ است که البته در کشور چین با نام تیگو X3 فروخته میشود. در این رابطه باید بگوییم که هم زمان با ارائه هر طرح فروش، قیمت جدید این محصول هم منتشر می شود.
اما به دلیل افزایش تقاضا برای خرید این خودرو، فروش اقساطی آن در سال ۱۴۰۳ محدود گردید. همه این ویژگی ها باعث شده افراد زیادی تمایل به خرید این خودرو جمع و جور مدیران خودرو داشته باشند. هم چنین، شیوه ورود به سایت ثبت نام این محصول و شرایط خرید آن را برای تان توضیح می دهیم. علاوه بر این، قیمت و شرایط فروش در هر طرح هم به صورت کامل از طریق بخشنامه ها اطلاع رسانی می شود. بنابراین متقاضیان خرید خودرو x22، باید از زمان طرح های فروش این محصول توسط مدیران خودرو اطلاع داشته باشند. این گونه می توانید با بررسی بخشنامه، از شرایط فروش و قیمت x22 پرو اقساطی و نقدی مطلع شوند.
مثل دیگر کراساورهای چری، X22 هم به دلایل مختلف، از جمله نداشتن استانداردهای اتحادیهی اروپا، در کشورهای جهان اول حضور ندارد. به همین دلیل مؤسسات معتبر آزمایش ایمنی، مثل بنیاد ایمنی خودروی اروپا (Euro NCAP) و سازمان بیمهی خودروهای آمریکا (IIHS)، تست تصادف از این خودرو نگرفتهاند. با این اوصاف، جالب است که در سایت اصلی چری چین و همچنین نمایندهی رسمی این خودرو در ایران، هیچ اشارهای به میزان ایمنی X22 نمیشود و حتی گزارشی از نتیجهی تست تصادف این خودرو در بنیاد ایمنی خودروی چین (C-NCAP) در دسترس نیست. شرکت سازنده ادعا کرده است که از تجهیزات کاملا مدرن و خودکار خود برای دوخت صندلیهای X22 استفاده میکند تا از نظر کیفیت استفاده و ظرافت تولید، تفاوتی با نمونههای موجود در مدلهای لوکس لندروور انگلیس نداشته باشد.
استفاده از مطالب اختصاصی سایت نمناک در سایر رسانه ها فقط با کسب مجوز امکان پذیر است.
زیبایی این بخش، با خطوط حجمدهندهای شکل میگیرد که از گوشهی چراغ عقب در امتداد دستگیرهها تا گلگیر جلو ادامه دارد. از سویی دیگر، طراحی سهبعدی بدنه در گلگیر عقب و نزدیکی رکابها نیز بهخوبی انجام شده است. کراساور ام وی ام X22 با نوعی پختگی در طراحی روبهرو است که فراتر از یک محصول چینی بهنظر میرسد.
با توجه به افزایش تقاضا برای خودروهای شاسیبلند و کراساوور در سراسر جهان، شرکت مدیران خودرو اقدام به عرضه خودرو MVM X22 در سبد محصولات خود کرده است. این خودرو در سگمنت کراساوورهای شهری کوچک قرار دارد و به پیشرانه ۱۵۰۰ سیسی با قدرت ۱۰۵ اسب بخار مجهز است. MVM X22 با دو نوع گیربکس دستی و اتوماتیک عرضه میشود و گزینههای متنوعی از نظر فنی و رفاهی ارائه میدهد که مناسب مصرفکنندگانی با بودجههای مختلف است. برند چری که بعضی محصولات خود را با نام MVM در ایران عرضه میکند، باسابقهترین برند چینی فعال در کشور محسوب میشود. کراساورهای چری، با نام تیگو شناخته میشوند و نام اصلی ام وی ام ایکس 22 (MVM X22)، تیگو ۲ است که البته در کشور چین با نام تیگو X3 فروخته میشود. کراساور X22 با نوعی پختگی در طراحی روبرو است که فراتر از یک محصول چینی به نظر میرسد.
خودرو ام وی ام X22 اتوماتیک لاکچری
شرایط فروش x22 پرو مدیران خودرو اقساطی و نقدی، از طریق بخشنامه مربوط به هر طرح منتشر می شود. این بخشنامه ها در سایت شرکت به نشانی mvmco.ir قرار می گیرند تا مشتریان اطلاعات کاملی درباره خودرو داشته باشند. ثبت نام x22 در طرح های فروش نقدی و اقساطی، از طریق سامانه فروش اینترنتی مدیران خودرو انجام می گیرد. بنابراین علاقه مندان به خرید این خودرو کراس اوور، باید در زمان فعال شدن طرح فروش به سامانه مذکور مراجعه نمایند.
علاقه مندان جهت اطلاع از شرایط فروش x22 پرو مدیران خودرو اقساطی و نقدی، باید به سایت فروش اینترنتی آن مراجعه کنند. در این جا نحوه ورود به سامانه فروش آنلاین شرکت مدیران خودرو و ثبت سفارش x22 از طریق آن را توضیح دادیم. هم چنین، شرایط فروش اقساطی و قیمت کارخانه و بازار x22 این محصول را بررسی کردیم. روزهای ابتدایی که خودرو ام وی ام x22 وارد بازار ایران شد، قیمت حدودی نسخه فول و پر آپشن آن 66 میلیون تومان بود که نسبت به قیمت خودروهای داخلی یک گزینه مناسب بود که شما می توانستید با قیمت مناسبی خودرو اتوماتیک با قابلیت های بیشتری را خریداری کنید. اما امروز بعد از گذشت حدودا 5 سال شاهد افزایش چشمگیر قیمت خودرو ام وی ام x22 هستیم که واقعا شوکه کننده است.
صفحه آمپر تیگو 3X نیز طراحی بسیار زیبایی دارد و یک نمایشگر TFT هم در مرکز آن نصب شده است. سیستم اطلاعاتی-سرگرمی خودرو نیز از طریق یک صفحهنمایش 8 اینچی LCD که در مرکز داشبورد نصب شده است ارائه میگردد. بزرگترشدن چراغها، طراحی مجدد قسمت انتهایی ام وی ام X22 که منجر به قوس بیشتر سقف شده است، زههای پلاستیکی مشکی رنگ در اطراف گلگیرها و نهایتا رینگها و سپرهای جدید همگی دست به دست هم دادهاند تا از ام وی ام X22، شاسیبلند شبهاسپرتی بسازند. این خودرو برخلاف تیپ اتوماتیک از موتور 1.5 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی استفاده میکند. با نگاهی دقیق تر به خیابان ها ، می بینیم که خودرو های شاسی بند به مرور تعدادشان در خیابان ها کمتر شده و جای خودشان را به خودروهای کراس اور و هاچ بک مرتفع می دهند .
معرفی و بررسی مزایا و معایب خودرو “ام وی ام x22” + تصاویر
X22 از طراحی سیلندری برای بخش سرعتسنج و نشاندهندهی دور موتور بهره نمیبرد، اما در این قسمت هم با حداقل هزینه، مدرن و کارآمد جلوه میکند؛ هرچند حالت متقارن عقربهها و برعکس بودن نمایشدهندهی دور موتور، میتواند آزاردهنده باشد. این هاچبک کراس به لطف طراحی زیبا، ابعاد مناسب و همچنین امکانات مطلوب موفق شد تا نظر بسیاری از اقشار مختلف را نسبت به خود جلب کند. نسخه جدید این خودرو با نام ام وی ام X22 پرو مدتی است که وارد ایران شده است و اکنون مدیران خودرو قصد دارد تیپ ارزانتر آن را با نام ام وی ام X22 پرو دنده ای به بازار عرضه کند.
بنابراین برخلاف تیپ اتوماتیک این خودرو که موتور یک لیتری توربوشارژر دارد، در ام وی ام X22 پرو دنده ای از موتور حجیم و تنفس طبیعی استفاده شده است. استفاده از این پیشرانه باعث میشود استفاده از این پیشرانه باعث میشود تا پیچیدگیهای فنی ام وی ام X22 پرو دنده ای در مقایسه با نسخه اتوماتیک کاهش یابند و همچنین هزینههای نگهداری آن برای مالکان کمتر باشد. بنابراین اگر عادت به رانندگی در ترافیکهای طولانی ندارید، ام وی ام X22 پرو دنده ای یک هاچبک کراس مطلوب برای شما خواهد بود.
تنها یک پیشرانهی ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی برای این خودرو در سراسر دنیا قابل سفارش است که قدرت ۱۰۵ اسببخار در دور موتور ۶۰۰۰ دور بر دقیقه تولید میکند و از دور موتور ۲۷۵۰ دور بر دقیقه، گشتاور ۱۳۵ نیوتن متر خواهد داشت. یکی از محصولات چری که در ایران که با نام ام وی ام توسط مدیران خودرو عرضه می شوند ام وی ام X22 است که در کلاس کراس اوور ها قرار می گیرد و توانسته رضایت خریداران را چه از نظر طراحی ، مصرف سوخت و آپشن ها جلب کند. نسل نخست ام وی ام ایکس 22 در زمان ورود به بازار، با محصولات مختلفی رقابت میکرد که از جمله آنها میتوان به چانگان CS35، برلیانس کراس و رنو ساندرو استپ وی اشاره کرد. با این حال نسل دوم آن یعنی ام وی ام X22 پرو دنده ای با هیچکدام از خودروهای یاد شده روبرو نیست و تنها هاچبک کراس بازار در این محدوده قیمتی محسوب میشود.
ضریب تراکم این پیشرانه، ۱۱.۴ است و با استاندارد آلایندگی یورو ۵ ارائه میشود. از نکات مثبت این خودرو، میتوان به ترمزهای قابل قبول ساخت بوش آلمان اشاره کرد. با این حساب، چهار مدل کراساور در سبد محصولات چری وجود دارند که شامل تیگو 2، تیگو 3 (ام وی ام x33 با برند MVM )، تیگو 5 و تیگو 7 هستند.
اما امویام در ساخت X22 اولویت را بر ظاهر زیبا و آپشنهای مناسب قرار داده است و در عوض برای تواناییهای حرکتی مناسب دچار کمبود شده است. خریداران محصولات اقتصادی باید با پذیرش این واقعیت که هیچ خودرویی در این رنج نمیتواند کامل باشد، سلیقه و نیاز شخصی خودشان را در نظر بگیرند تا به بهترین گزینه دست یابند. به زبانی دیگر میتوان گفت در این رده قیمتی ما خودرو ایدهآل نداریم، پس باید ببینید کدام ماشین برای شخص شما مناسب است و به نیازهایتان پاسخ میدهد.
عدم تقارن در طراحی داخلی در کنار تریم دو رنگ نارنجی و مشکی به زیبایی چابکی ساختار این خودرو را در برآوردن سلیقه جوانان نمایش می دهد. این خودرو پیشرانه 1.5 لیتری (1497 سی سی) 16 سوپاپه دارد و حداکثر توان خروجی 6000rpm برابر با 105 اسب بخار و 135 نیوتن متر گشتاور است. البته باید تاکید کرد که هندلینگ و پایداری خودرو برای انجام مانورهای عادی و رانندگی روزمره قابل قبول به نظر می رسد و مهندسان چینی با سفت تر کردن فنربندی از حرکات گهواره ای بدنه (بادی رول) کاسته اند. از این جهت می توان تصور کرد که مهندسان چینی چالش های زیادی را برای تنظیم فنربندی این خودرو پشت سر گذاشته اند که البته به سختی نسبتی فنربندی در ازای بهبود هندلینگ منجر شده است.
استراتژی چری برای عرضه این محصول موفقیت آمیز بود و توانست کراساوور کوچک خود را در بسیاری از بازارهای صادراتی از جمله ایران، روسیه، کشورهای عربی و آمریکای لاتین عرضه کند. ام وی ام ایکس 22 ترکیبی از ظاهری مناسب به همراه امکانات رفاهی مطلوب را در اختیار مشتریان قرار میداد. مدیران خودرو مدتی بعد نیز سیستم کنترل پایداری را به آپشنهای این خودرو اضافه کرد. ام وی ام x22، یکی از محصولات مدیران خودرو در کشور است که این شرکت، نماینده محصولات چری در ایران می باشد. نام اصلی خودرو mvm x22، تیگو 2 می باشد که در کشور ما به نام ام وی ام x22 شناخته شده است. مدیران خودرو سالها است که به همکاری با چری چین میپردازد و خودروهای خود را با برند MVM به بازار ارائه میکند.
سیستم تعلیق و فنربندی نرم X22، فراتر از کلاس قیمتی این خودرو است و در مجموع میتوان گفت یک خودروی شهری برای مصرف روزانهی انفرادی یا خانوادهی جوان است. به لطف استفاده از آپشنهای پایه مثل کروزکنترل، سفر با X22 برای ۴ سرنشین بلندقد، امکانپذیر خواهد بود؛ هرچند رانندگی اسپرت و جوانپسندی نخواهد داشت. از سویی دیگر، ارتفاع مناسب بدنه از سطح زمین، ۱۸.۵ سانتیمتر است که کمک میکند از دستاندازهای تا این حدود عبور کند، اما این کراساور، تک دیفرانسیل ارائه میشود و با لاستیکهایی به عرض ۲۰۵ میلیمتر و پیشرانهی ضعیف، مناسب طبیعتگردی و عبور از مسیرهای خارج جاده نخواهد بود. X22 یکی از محصولات منحصر به فرد مدیران خودرو است که هم از نظر ظاهری و هم قیمتی، برای مشتریان جذابیت دارد.
کراساورهای کوچک چینی در بازار ایران پرفروش هستند اما توان رقابت با برندهای دیگر کشورها را ندارند. ام وی ام X22 در بازار ایران، همکلاس چانگان SC35 و لیفان X60 محسوب میشود که البته، با فروش بسیار خوب موفق، به شکست رقبا شده است. با این اوصاف، نسخهی ارزانقیمت X22، به رغم کمبودهایی مثل پیشرانهی ضعیف و نبود جعبهدنده خودکار، به دلیل قیمت زیر ۲۰۰ میلیون تومان، عاشقان کراساور را جذب خود میکند. از نظر عملکرد فنی، لیفان X60 با پیشرانه قدرتمندتر، بهتر از X22 با جعبهدندهی خودکار ارزیابی میشود؛ اما ظاهر بسیار خوب X22، برگ برندهی MVM در کلاس کراساورهای اقتصادی است. آپشنهای ایمنی ام وی ام X22 عبارتاند از ۲ کیسهی هوا برای سرنشین جلو، حسگر دنده عقب و هشدار برخورد، ترمزهای ABS و فناوری EBD، همراهبا کمربندی ایمنی پیشکشنده با ۳ نقطهی عملکرد برای تمامی سرنشینان.
هرچند لیست دلسردکنندهای از آپشنهای ایمنی X22 وجود دارد؛ میتوان به فناوری ESC خوشبین بود که با کنترل فشار ترمز و دیگر تجهیزات مربوطه، به حفظ تعادل خودرو در شرایط لغزندهی جاده کمک شایانی میکند. از سویی دیگر، این خودرو به سیستم جلوگیری از حرکت ناخواسته در شیب (HHC) مجهز است که باتوجه به قدرت نهچندان بالای پیشرانه، در سربالاییها کاربرد خواهد داشت. از دیگر نکات مثبت در ایمنی X22، میتوان به حسگر باد چرخها، هشدار تعویض دنده در دور موتورهای بالا و گرفتن کلاچ به هنگام استارت پیشرانه در زمانیکه راننده فراموش کرده است خودرو را خلاص کند، اشاره کند.
چری، از سالها پیش با لندروور همکاری میکند و خط مونتاژ اصلی این برند در چین را در اختیار دارد. راحتی و ارگونومی خوب صندلیها در ام وی ام X22، حاصل ۲۰۰ نمونهی آزمایشی در پیش تولید این خودرو و بیش از ۱ میلیون کیلومتر، تست جادهای با آن است. ورود به X22، حالت مدرن و خوشآیندی بههمراه دارد و هرچند متریال بهکاررفته در داشبورد چندان خوب و رضایتبخش نیست؛ میتوان از دوخت صندلیها و طراحی آنها لذت برد. تقریبا تمام داشبورد از پلاستیک سخت ساخته شده است؛ اما قطعاتی از آن طرح فیبرکربن دارد که در نوع خود جالب توجه است. اینگونه ادوات در تودریها نیز دیده میشوند و حس یک خودروی اسپرت گرانقیمت را تداعی میکند. در بخشهای بالا و پایین فرمان، چرم استفاده شده است و پوشش داخل در، پیرامون استراحتگاه بازو نیز از پلاستیک نرم استفاده میکند که هماهنگ با پوشش بدنه، رنگی متمایز از داشبورد خواهد داشت.
امویام X22 از نظر ایمنی در چه سطحی قرار دارد؟
ساختار بدنه بسیار تقویت شده و روش تولید دقیق نیز تضمین ایمنی مسافران این خودرو می باشد. از لحاظ کیفیت و قابلیت های این خودرو، MVM X22 با گذراندن حدود ۱۰۰ آزمون استاندارد تولید خودرو، نمره قبولی خوبی به دست آورده است. برای اطمینان از نتایج تمامی این ۱۰۰ آزمون، مهندسان همین طور بیش از ۲۰۰ دستگاه اتومبیل را در مرحله تحقیق و توسعه در مسافتی حدود ۱,۱۰۰,۰۰۰کیلومتر با موفقیت پیمایش کرده اند.
بزرگترشدن چراغها، طراحی مجدد قسمت انتهایی خودرو که منجر به قوس بیشتر سقف شده است، زههای پلاستیکی مشکی رنگ در اطراف گلگیرها و نهایتا رینگها و سپرهای جدید همگی دست به دست هم دادهاند تا از X22 ، شاسیبلند شبهاسپرتی بسازند. برای مثال در تست شتاب مقایسه ای بین مدل های دنده دستی و اتوماتیک، برتری نسخه دنده دستی چندان چشمگیر نبود و این نکته حکایت از عملکرد خوب مدل اتوماتیک در تعویض دنده ها دارد. دنده های 4 و 5 وجود در راستای کاستن از مصرف سوخت، تا حدی زیادی سبک در نظر گرفته شده اند و دنده 3 در این میان نقش واسطه ای بین دو دنده سنگین نخست و دنده های انتهایی سبک را بازی می کند. به واسطه نمایشگر مذکور امکان دسترسی به تجهیزات مختلف نظیر سیستم صوتی-تصویری، بلوتوث، تلفن همراه و دوربین دید عقب فراهم شده است اما نباید انتظار یک سیستم پیشرفته با حساسیت لمسی بالا را از این سیستم داشته باشید. وجود صفحه نمایشگر لمسی ۸ اینچی در میانه داشبورد را میتوان یکی از نقاط قوت اصلی کابین X22 به عنوان یک کراس اوور میان رده به حساب آورد. حاشیههای این قسمت نیز درجهبندی شده تا عقربه های سرعت سنج و دورسنج بتوانند راننده را نسبت به وضعیت سرعت خودرو و دور موتور آگاه نمایند.
البته گیربکس CVT جک نیز رفتار چندان هیجان انگیزی ندارد اما گشتاور بالاتر S3 این نقطه ضعف را جبران نموده تا در نهایت لذت رانندگی با محصول جک مقدرای بالاتر از X22 باشد. در زمان نگارش این نوشته (مرداد ماه 1401) و مطابق با آخرین شرایط فروش، ایکس 22 اتوماتیک در نسخه اتوماتیک اکسلنت اسپرت با صفر کیلومتر کارکرد و سال تولید 1400 قیمتی برابر با 580 میلیون تومان دارد. نسخه دندهای این خودرو در تیپ اسپرت لاکچری با صفر کیلومتر کارکرد و سال تولید 1400 نیز با بهای 487 میلیون تومان داد و ستد میشود. این کراس اوور جدید تازهوارد که نخستین بار روز پانزدهم نوامبر امسال (بیستوپنجم آبان) در پکن رونمایی شد، درواقع همان چری تیگو 3X است که در بعضی کشورها ازجمله ایران بهصورت ریبَج (rebadge) با برند MVM عرضه میگردد. بد نیست اشاره کنم که همزمان با کشورمان، در شیلی، برزیل، روسیه و خودِ چین هم روی خط تولید خواهد رفت.طراحی آن بر پایه زبان جدید چِری موسوم به “پویایی در حرکت – Life in Motion” بوده و تلاش شده تا ازنظر ظاهری و داخلی خودرویی بهروز و توانمند جلوه کند. میزان مصرف سوخت ترکیبی مدل اتوماتیک ایکس 22 پرو برابر با 6.1 لیتر برصد کیلومتر است.
مصرف سوخت
همراه با تغییر سایر ادوات کابین، تنظیمات سیستم تهویه نیز کنترلرهای جدیدی دارند. با این حال طرح روکش صندلیها و تو دریها، همانند نسل اول این خودرو از دو رنگ مشکی و نارنجی تشکیل شده است. ام وی ام X22 پرو دنده ای همانند نسل اول آن، یک کراس اوور فوقالعاده جمعوجور یا هاچبک کراس محسوب میشود. فاصله بین دو محور این خودرو 2555 میلیمتر است که این خودرو را به گزینهای مطلوب برای جوانان و خانوادههای کوچک تبدیل کرده است.
ام وی ام X22 پرو دنده ای ظاهری همانند نسخه اتوماتیک دارد و در حقیقت نسخه فیسلیفت نسل پیشین این خودرو به حساب میآید. با این حال در بحثهای تجهیزات رفاهی و مشخصات فنی، تفاوتهای بسیاری میان ام وی ام X22 پرو دنده ای و اتوماتیک مشاهده میشود. نسل نخست این خودرو در ایران بسیار محبوب و پرفروش بود، حال انتظار میرود نسل دوم این خودرو نیز بتواند موفقیتهای ام وی ام ایکس 22 را تکرار کند. باتوجه به اینکه قدرت ناچیز ۱۰۵ اسببخار، از دورهای پایین در اختیار راننده نیست، نمیتوان توقع خاصی از شتابگیری ام وی ام X22 داشت و طبیعتا در زمانی بیش از ۱۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. نهایت سرعت این خودرو، نزدیک به ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد؛ درحالیکه شرکت سازنده ادعا میکند میانگین مصرف سوخت آن در هر دو نمونهی مجهز به جعبهدندهی دستی و خودکار، حدود ۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است. این موضوع توسط خریداران X22 در ایران، تأیید نمیشود و باتوجه به فصل تابستان و کیفیت بنزین داخلی، اعدادی بین ۸ تا ۹ لیتر برای میانگین مصرف سوخت این خودرو در کشورمان گزارش شده است.
طراحی ام وی ام X22 پرو دنده ای
البته اگر سایپا نسخه دندهای سایپا اطلس را طی مدتی کوتاه به بازار عرضه کند، این دو خودرو به رقیب یکدیگر تبدیل خواهند شد. با این حال تا زمان عرضه یک رقیب جدی، ام وی ام X22 پرو دنده ای در بازار یکه تازی خواهد کرد. رنو ساندرو استپوی، برلیانس C3 و جک S3 را میتوان از جمله رقبای امویام X22 در بازار دانست. جک S3 هم از نظر طراحی ظاهری در پس نماینده امویام قرار میگرد اما از نظر ویژگیهای فنی و قابلیتهای حرکتی مقداری برتر ظاهر میشود.
کافی است نگاهی به نسخهی اول X33 داشته باشید تا به یاد آورید که همین چند سال پیش، ظاهر خودروهای چینی قابل مقایسه با محصولات مدرن دنیا نبود؛ اما باید قبول کرد که سری جدید محصولات چری (MVM) و خصوصا خودروی ام وی ام X22، طراحی بهتر و البته راضیکنندهای دارند. در نمای روبهرو، چراغهای درشت ام وی ام X22 هماهنگی بسیار خوبی با سایز بدنه دارند و این محصول نسبتا کوچک را بزرگتر از آنچه هست، نشان میدهند. نوار LED با خطی صاف در بخش پایینی کاسه چراغ قرار دارد که ضمن تأمین روشنایی روز، در امتداد خط میان جلوپنجره قرار گرفته است تا زیبایی X22 را افزایش دهد. مثل بسیاری از خودروهای دنیا، لوگوی سازنده در میان جلوپنجره دیده میشود که البته برای ام وی ام X22 بهجای لوگوی چری (که شبیه به حرف A است) عبارت MVM وجود دارد. داخل این قسمت از پلاستیک و بهصورت لانهزنبوری ساخته شده، اما با قاب فلزی که پهنای متفاوتی در گوشهها دارد، جذابتر شده است.
در بخش مشخصات فنی ام وی ام X22 پرو دنده ای نیز شاهد یک فیسلیفت از نسل قبلی هستیم. پیشرانه 1.5 لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی زیر کاپوت این تیپ قرار دارد که از نسخه قبلی به ارث رسیده است. با این حال پیشرانه ام وی ام X22 پرو دنده ای اکنون قدرت و گشتاور بیشتری تولید میکند.
البته سایر رقبای X22 هم از نظر قدرت و گیربکس شرایط چندان ایدهآلی ندارند و همگی بخصوص در مدلهای اتوماتیک از شتاب و کشش بسیار معمولی برخوردارند اما با این حال نماینده MVM حتی از همین رقبای متوسط هم ضعیفتر ظاهر شده است. مثلاً جک S3 و برلیانس C3 (نسخه 1.65) حدود 20 نیوتنمتر گشتاور بیشتری نسبت به امویام X22 ارائه میکنند که اختلاف معناداری است. حتی ساندرو استپوی نیز با اینکه روی کاغذ قدرت مشابه و فقط 5 نیوتنمتر گشتاور بالاتر دارد اما در عمل از شتاب و کشش بهتری بهره میبرد. بهنظر میرسد نسخهی دنده دستی با آپشنهای پایه و قیمت پایینتر، جذابیت بیشتری برای بازار ایران داشته باشد؛ چرا که میتوان با اقساطی تا ۶۰ ماه همراه پیشپرداخت ۵۰ میلیون تومان نیز صاحب X22 شد.
ماشین ام وی ام X22 پرو دنده ای
چراغهای روشنایی اصلی نیز به قسمتهای جانبی سپرها منتقل شدهاند که درون یک محافظ پلاستیکی مشکی رنگ مخفی هستند. این سبک طراحی اخیرا در بسیاری از خودروهای آسیایی همچون لاماری ایما و کی ام سی K7 نیز مورد استفاده قرار گرفته است. البته درست است که کیفیت پایین متریال داخلی و ارگونومی نه چندان مناسب صندلیها مقداری از حس خوب نشستن داخل اتاق X22 را کاهش میدهند اما با این حال و با در نظر گرفتن رده قیمتی و رقبا میتوان گفت که شرایط کلی نماینده امویام قابل قبول است. استفاده از خطوط شکسته و جسورانه، رنگبندی اسپرت و آپشنهای قابل قبولی نظیر سانروف و نمایشگر بزرگ مرکزی باعث شدهاند که فضای کلی از امثال رنو ساندرو با اختلاف معناداری مدرنتر دیده شود. یکی از نکات جالب دیگر در نشانگرهای پشت آمپر دیده میشود، جایی که عقربه سرعتسنج و دور شمار خلاف جهت هم حرکت میکنند؛ این طرح جدیداً در برخی از خودروهای مطرح نیز دیده شده، اما با این حال ممکن است باب سلیقه برخی افراد نباشد. از نظر دید به اطراف هم اوضاع قابل قبول است و با توجه به ارتفاع بالای ماشین و شیشههای نسبتاً بزرگ، راننده حس تسلط نسبتاً خوبی بر محیط اطراف دارد.
رنگ هایی که تاکنون خودرو ام وی ام x22 به بازار ایران عرضه شده اند عبارتند از سفید، مشکی، قرمز، نوک مدادی و آبی که با جستجو ساده می توانید خودرو ام وی ام x22 مناسب خودتان را خریداری کنید. توجه داشته باشید برخی از مدل ها مانند دنده ای، اتوماتیک لاکچری و اتوماتیک اکسلنت در بازار بصورت صفر کیلومتر موجود هستند و می توانید نسخه جدید و بدون کارکرد این خودرو را خریداری کنید. طراحی ظاهری خودرو ام وی ام x22، یک طراحی اسپرت و هاچ بک است که قسمت پشتی آن به نسبت شبیه به خودرو ام وی ام 315 می باشد و به همین دلیل برخی از نقد کنندگان خودرو، ام وی ام x22 را نسخه فیس لیفتی از ام وی ام 315 می دانند. با این وجود به دلیل طراحی اسپرت این خودرو، بیشتر جوان پسندانه است و اما یک طراحی جمع و جوری دارد که بیشتر برای زندگی شهری مناسب می باشد و همچنین شاخص های مناسب دیگری مانند مصرف سوخت دارد که در ادامه به آن پرداخته ایم. برخلاف خودروهای لوکس که در تمامی پارامترها سنگ تمام میگذارند، محصولات اقتصادی "به علت محدودیت بودجه" مجبورند فقط روی الویتهایشان تمرکز کنند و برخی را فدای دیگری نمایند. مثلاً داچیا برای ساخت ساندرو بیشتر بودجه خود را صرف دوام و کیفیت فنی نموده و در نهایت پولی برای امکانات باقی نمانده است.
نمونهی اسپرت، دارای سقف مشکی است؛ اما تقریبا تمامی نمونههای ام وی ام x22 موجود در ایران، دارای سانروف برقی و رینگ اسپرت ۱۶ اینچ هستند. بسیاری از سازندگان خودروهای چینی که تا به حال دیدهایم، اهمیت کمی به طراحی عقب دادهاند و این موضوع برای ام وی ام X22 نیز تا حدودی صادق است. سایز و طراح چراغهای عقب، نهتنها وجه اشتراکی با چراغهای جلو ندارد؛ که با دیگر ادوات پشت خودرو هم چندان هماهنگ نیست. کوچک بودن این چراغها، بیننده را به یاد MVM 315 میاندازد که یک هاچبک کوچک و نهچندان محبوب در سبد محصولات چری است. از سویی دیگر، بخش زیادی از درپوش صندوق عقب، خالی و ساده دیده میشود که صرفا با نواری فلزی و براق، میان چراغها و همراه لوگوی سازنده، کشیده شده است.
ریل مربوط به باربند سقف، فلزی و براق است؛ اما قاب دور شیشهها و زیر رکاب، از پلاستیک سیاهرنگ خواهد بود. ادوات پلاستیکی، پیرامون گلگیرها را هم فراگرفتهاند و مانند بسیاری از خودروهای امروزی، از سپر جلو تا سپر عقب امتداد دارند. X22 در بازار ایران، با چانگان SC35 و لیفان X60 مقایسه میشود البته ایکس 22 رقبای دیگری همچون ام وی ام X33s، جک اس 5، هایما اس 7 و ... در واقع مشکل اصلی X22 که برخی از طرفداران را از خرید این ماشین دلسرد میکند در همین ویژگیهای فنی خلاصه میشود چراکه این محصول بسیاری از خصلتهای فنی خود را از "امویام 315" به عاریت گرفته است. زیر کاپوت یک پیشرانه 1.5 لیتری تنفس طبیعی با 105 اسب بخار قدرت و 135 نیوتنمتر گشتاور وظیفه تامین نیروی محرکه ماشین را بر عهده دارد و یک جعبهدنده 4 سرعته اتوماتیک (و یا 5 سرعته دستی) این نیرو را به چرخهای جلویی میرساند.
با این وجود هزینه کلی حداقل قیمت های گفته شده در طول استفاده زیاد از خودرو، چیزی نزدیک به 8 میلیون تومان می باشد. قطعات خودروهای چینی در مقابل خودروهایی که در کشور تولید می شوند، کمی سخت تر و با قیمت بیشتری عرضه شده اند چرا که قطعات این خودروها در داخل تولید نمی شوند و وارداتی هستند. با این وجود یکی از نقاط ضعف خودروهای خارجی که در کشور هستند، دسترسی کمتر و البته امکان پذیر به قطعات خودرو می باشد که باید در طی کیلومترهای مختلف اقدام به تعویض آنها کنید. با این وجود در ادامه این گزارش به بررسی هزینه استهلاک خودرو ام وی ام x22 خواهیم پرداخت. امویام X22 برخلاف بسیاری از هاچبککراسها و کراساوورهای کامپکت شهری، ارتفاع زیادی از سطح زمین دارد و در نتیجه برای عبور از دستاندازهای بزرگ یا مسیرهای خاکی روستایی کارآمد است.
گوشیهای هوشمند از طریق بلوتوث و رابط کاربری میررلینک (Mobile Mirror Link) با نمایشگر ارتباط برقرار میکنند و به کمک سیستم صوتی استریو با چهار بلندگو، میتوان از سرگرمیهای چندرسانهای استفاده کرد. بعضی قابلیتهای این سیستم، مثل کنترل قدرت صدا و عوض کردن موزیک در حال پخش، از طریق فرمان قابل انجام خواهند بود. حالت آیرودینامیک این خودرو بهخوبی حفظ شده است، درحالیکه اندازهی پنجرهها و شیب سقف، راضیکننده بهنظر میرسد. ادوات پلاستیکی، پیرامون گلگیرها را هم فرا گرفتهاند و مانند بسیاری از خودروهای امروزی، از سپر جلو تا سپر عقب امتداد دارند. طرح چرخها نسبتا ساده و البته اسپرت و قابل قبول است؛ اما در همهی نسخهها از سایز ۱۶ اینچ خواهد بود که چندان بزرگ نیست.
ایکس22 توانسته طی مدت نسبتاً کوتاهی که از عرضه آن میگذرد، گوی رقابت را از بسیاری محصولات هم قیمت مشابه برباید و محبوبیت بالایی در بین مشتریان ایرانی برای خود دستوپا کند. MVM X22 بی شک یکی از خوش استایل ترین کراس اوورهای درون شهری بازار است اما این خودرو نقاط ضعفی را نیز همراه دارد. MVM X22 ز لحاظ ایمنی، با بهره گیری از نسل دوم تکنولوژی چری، به خوبی با شاخص های جهانی این کلاس منطبق است. از نظر طراحی و تجربه رانندگی نیز چری تیگو 3X قدم فراتر از خودرو های هم نسل خود گذاشته و به عنوان الگویی برای سایر هم رده هایش به شمار می رود.
{قیمت نهائی و مقایسه با رقبا
|}ام وی ام ایکس22 به یک پیشرانه 1.5 لیتری (1497 سی سی) 16 سوپاپه مجهز شده که حداکثر توان خروجی آن در دور موتور 6000rpm برابر با 105 اسب بخار بوده و نهایت گشتاور حاصل نیز معادل 135 نیوتنمتر است که در دور موتور 2750 در اختیار راننده قرار خواهد گرفت. وجود خطوط نارنجی رنگ در نقاط مختلف ادوات کابین از جمله نواحی دور دریچههای دایره ای شکل سیستم تهویه، اطراف اهرم تعویض دنده و قسمت میانی داشبورد به همراه رنگ متمایز استراحتگاه بازوئی تودریها و روکش صندلیها، نقش بسزایی را در زیباتر جلوه دادن کابین ایفا مینمایند. پس با ما همراه شوید تا اطلاعات کاملی از ایکس22 را به گنجینه دانش خودرویی خود اضافه نمایید و یا اگر قصد خرید این اتومبیل را دارید، با آگاهی کامل به سراغ آن بروید. خودرو ام وی ام x22 (تیگو 2)، یکی از خودروهای چینی موجود در بازار کشور در 5 مدل مختلف است که در این گزارش به بررسی ارزش خرید خودرو “ام وی ام x22” خواهیم پرداخت. طراحان ام وی ام X22 در شرکت چری، با نواردوزی صندلیها و استفاده از ادواتی هماهنگ با آن، یکنواختی کابین را کاهش دادهاند.
طبق اعلام شرکت سازنده، حداکثر سرعت نمونه مجهز به گیربکس اتوماتیک برابر با 160 کیلومتربرساعت بوده و این رقم برای خودروی تجهیز شده با جعبه دنده دستی تا 170 کیلومتر قابل افزایش است. همچنین ضریب تراکم سیلندر این پیشرانه برابر با نسبت 1 به 11.4 است که تمایل این پیشرانه به استفاده از بنزین سوپر را افزیش می دهد. وظیفه انتقال قوای پیشرانه به سمت چرخهای جلو نیز برعهده گیربکس 4 سرعته اتوماتیک (9 سرعته سی وی تی در نسخه های 1400 و 1401) و یا 5 سرعته دستی نهاده شده است. در مجموع میتوان اینطور بیان نمود که ایکس22 نسبت به خودروهای هم رده داخلی از ظاهری جذابتر با شاخصه های اسپرت بیشتری برخوردار است.
{خرید خودروی دست دوم نکاتی برای خرید خودروی کار کرده که حتما باید بدانید
|}اما با این حال پیشرانه بسیار ضعیف، ساختار تک دیفرانسیل و سایر ویژگیها فنی این محصول باعث شدهاند که ماجراجوییهای X22 همینجا به پایان برسد. البته ما در این رنج قیمتی هیچ خودرو آفرودر صفر کیلومتری نداریم و اگر به یک خودرو چند منظوره نیاز داشته باشید مجبورید به سراغ گزینههای دست دوم هم قیمت نظیر سوزوکی ویتارا با عمر حدود 10 سال بروید. البته دید پشت سر عالی نیست اما آن مشکل هم به کمک دوربین دنده عقب جبران شده است. از نظر فضای داخلی هم باید گفت محصول امویام از شرایط متوسطی برخوردار است که برای کاربری یک هاچبک جوانپسند کافی خواهد بود اما برای خانوادههای پرجمعیت با سطح ایدهآل فاصله دارد؛ هرچند محفظه صندوق با توجه به عمق مناسبش میتواند برای جابجایی وسایل کارآمد ظاهر شود.
خودرو ام وی ام ایکس 22 در حال حاضر برای تست های فنی به ایران آمده و زمستان امسال رونمایی می شود. برخی شنیده ها حاکی از آن است که پیشرانه این خودرو با ۳۱۵۵ برابر بوده و تنها در برخی نسخه ها گیربکس اتوماتیک CVTT نیز روی آن نصب می شود. پلتفرم کلی این خودرو هم با نسخه هاچبک خود برابر بوده و تنها فیس لیفتی در طرح بدنه و کابین آن انجام شده است. X22 در بازار ایران رقیب خودروهایی چون دانگ فنگ H30 کراس، لیفان X50 و رنو ساندرو استپ وی می شود.
اما از ابتدای سال ۱۴۰۳، بیش تر مدل پرو آن در طرح های مختلف فروش قابل مشاهده بوده است. مدیران خودرو به دنبال آن است که با ارائه شرایط فروش متنوع اقشار مختلف جامعه را به سمت خرید محصولات خود راهی کند. شما میتوانید جدیدترین شرایط فروش خودرو mvm X22 از سوی شرکت مدیرانخودرو را در اینجا مشاهده نمایید. این خودروی کراس اوور دارای دو مدل اتوماتیک و دستی است که هر دو استاندارد آلایندگی یورو۵+ کسب کردهاند.
البته ممکن است بگوئید طراحی قسمت انتهای آنقدرها هم تعریف ندارد، بخصوص که این قسمت از نظر هماهنگی ارتباط چندانی با قسمت دماغه اتومبیل برقرار نکرده. اما با نگاهی به رقبای قیمتی X22 نظیر جک S3 و رنو ساندرو استپوی متوجه میشویم که امویام کارش را درست انجام داده است. بخصوص در قسمت دماغه که چراغهای زیبا و جلوپنجره و سپر اسپرت ماشین ترکیب جذابی را پیش رویمان قرار دادهاند. نمایشگر لمسی ۸ اینچ، آپشن کارآمدی در فهرست مشخصات ام وی ام ام وی ام X22 خودکار اسپرت اکسلنت محسوب میشود که همراهبا دوربین عقب، مفید خواهد بود.
از منظر طراحی و تجربه رانندگی نیز این خودرو قدم فراتر از خودرو های هم نسل خود گذاشته و در مقام الگو برای سایر هم رده هایش ایستاده است. با استفاده از جدول ادامهی مطلب، میتوان به مقایسهی قیمت و تواناییهای فنی چری MVM X22, با رقبای چینی در بازار ایران پرداخت. خودروهای چینی با هدف عملکرد قابل قبول در برابر بهای پرداختی ساخته میشوند و مسلما X22 هم از این قاعده مستثنا نیست. با این حساب، خریدار باید با معایب ام وی ام x22 مثل شتابگیری کند و خستهکنندهی آن کنار بیاید؛ چرا که قرار نیست سریعتر از یک پراید باشد و مسلما در سبقتهای جادهای، نیازمند فضای بسیار زیادی خواهد بود. MVM X22 دارای نمایشگر لمسی ۸ اینچی است که امکان اتصال به تلفن همراه و نمایش تصاویر آن روی صفحه نمایش خودرو را فراهم میکند.
طبق جدیدترین اطلاع رسانی در زمستان ۱۴۰۳، قیمت خودرو x22 پرو برابر ۸۵۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان اعلام شده است. از رقبای مطرح بینالمللی باید به نیسان جوک، تویوتا C-HR، هوندا HR-V، پژو 2008، فورد اکو اسپرت و رنو کپچر اشاره کنیم. از نظر قیمتی این خودرو در اسفندماه 1400 با مدلهایی همانند لیفان X60، دنا پلاس، پژو 207، دانگ فنگ H30 کراس، ام وی ام 315 و جک J4 در یک بازه قرار میگیرد.
خودرو mvm مدل x22