یک باز‌نگری سیستماتیک در سال 2017 نشان داد که غلظت اسید آسکوربیک کمتری در افراد مبتلا به مشکل شناختی ، از پاراگراف بیماری آلزایمر و زوال عقل ، در مقایسه کلیدی اشخاص اساسی آشنایی طبیعی اسید اسکوربیک ساختار وجود دارد. حیوانات باید یا آن را ساخت و یا بخورند، در غیر این رخ کمبود ویتامین C ممکن می باشد باعث پیدایش بیماری به اسم scurvy شود که می تواند در نهایت باعث به مرگ نیز شود. بیش از دو تا سه گرم ممکن می باشد سبب سوiهاضمه شود ، خصوصاً در صورت مصرف اسید اسکوربیک پرتقال مهم معده خالی. در تئوری ، مصرف بسیار اسید آسکوربیک ممکن هست سبب جذب بیش از حد آهن شود. کلیدی این حال ، مصرف اسید آسکوربیک به شکل آسکوربات سدیم و آسکوربات کلسیم ممکن میباشد این اثر را به دست کم برساند. همین ماده ممکن است به تنهایی یا این که اصلی داروهای دیگر هم گزینه استعمال قرار بگیرد. مطالعات تحلیل اثرات دریافت اسید آسکوربیک بر خطر ابتلا به بیماری آلزایمر به نتایج متناقضی رسیده است. افزودن اسید اسکوربیک به غذا، به آسانی سبب افزایش ویتامین C آن می شود. همچنین به استدلال طعم ندادن این ماده به غذای حیوانات استعمال از اسید اسکوربیک در صنعت های غذایی حیوانی اکثر از پیش رواج یافته است. “گزارش های تشکیل سنگ تمامی در رابطه مهم مصرف بیش از حد اسید اسکوربیک فقط در اشخاص در گیر به بیماری کلیوی محدود می شود”. تحلیل ها اظهار داشتند که “داده های مطالعات اپیدمیولوژیکی رابطه فی مابین مصرف بیش از حد اسید اسکوربیک و تشکیل سنگ کلیه در افراد به ظواهر سالم را پشتیبانی نمی کند” ،اگرچه یک آزمایش پهناور یک سری ساله تقریباً دو گزینه را گزارش کرده هستافزایش سنگ همه در مردان که به طور منظم مکمل اسید آسکوربیک مصرف می کنند، چند برابر می شود. میوههایی همانند سیب زمانی که در فضای باز و در معرض اکسیژن قرار گیرند، به سرعت اکسید شده و قهوهای میشوند. خلاصه ای از بررسی مکمل ها در اشخاص تندرست این ایراد را گزارش نکرده است ، ولی احتمال این‌که افراد مبتلا به هموکروماتوز ارثی ذیل تأثیر قرار بگیرند را آزمایش نکرده است. مروری بر حالت مواد مغذی در اشخاص مبتلا به بیماری آلزایمر ، گزارش اسید آسکوربیک در پلاسمای زیر ، ولی همچنین مرحله فولات ، ویتامین B 12 و ویتامین E در خون تحت هست .

ایندکسر